Dag 24 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Pauzeren. Lekker hè?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 24

Beste Katja,

Nu het weekend voor de deur staat, dwalen je gedachten af naar wat je allemaal gaat doen in deze vrije dagen. Of misschien heb je juist een druk (werk)weekend voor de boeg. In beide gevallen kun je denken: ik trakteer mezelf dit weekend op...(vul maar in). Wat betreft een non-alcoholisch alternatief kunnen je medepassers je misschien wel helpen. 

Proost!


Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Alternatieven van IkPas-deelnemers

De een zweert bij thee met gember, terwijl de ander geen genoeg krijgt van een siroop met een twist. Wat je voorkeur ook is: het maakt niet uit, als het je maar smaakt. Heb je jouw non-alcoholische favoriet nog niet gevonden? Misschien dat de tips van deze collega-pauzeerders je inspireren.


Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Blogger aan het woord

Langzaam maar zeker openbaren de voordelen van een alcoholvrije periode zich ook aan Renate. 'Fris wakker worden' en 'schilderen met een vastere hand', zijn voordelen waar ze in ieder geval een vinkje achter kan zetten.


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

wij eerder spraken met Paul van Paulies Ginger? Er zit namelijk een mooi en oprecht verhaal achter dit merk. Je leest het hier.