Een alcoholpauze vraagt om een andere mindet‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Januari wordt Dry January

Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 6

Beste Sanne,

Dag 6 van deze Dry January. Hopelijk zit je lekker in de wedstrijd. Weet dat je met al je vragen en opmerkingen bij ons terecht kunt. Neem contact met ons op als je daar behoefte aan hebt. Doen hoor!


Ken je trouwens nog iemand die ook zin heeft in een uitdaging? Geef hem of haar even een seintje dat inschrijven voor Dry January de hele maand mag en kan. Inschrijven doe je hier. 

Tot morgen.

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Pauzeren vraagt om een andere mindset

Misschien houd je voor het eerst een alcoholpauze in je leven? Of misschien doe je dit voor een tweede of derde keer, en ben je een getrainde pauzehouder? Of je nu veel ervaring met pauzeren hebt of niet, het vraagt iedere keer weer een verandering in je houding, ofwel een ‘switch in mindset’. Hoe train je je brein, zodat je alcoholpauze een succes wordt?

Lees meer

Kom je ook naar het IkPasLive Café?

Op vrijdag 12 januari a.s. van 20.00 tot 21.30 organiseert IkPas in het kader van Quitters Day (de dag die bekend staat als de dag waarop de meeste goede voornemens alweer sneuvelen), een live event. Omdat we willen dat iedereen een succesvolle pauze tegemoet gaat, organiseert IkPas dit jaar de talkshow 'IkPasLive Café' waarin ervaringsdeskundigen en experts tips geven om van Dry January een daverend succes te maken.


En jij kunt er live bij zijn! Lees hier alles over dit event en schrijf je in als tribunegast. Let op: er is maar een beperkt aantal tribuneplaatsen beschikbaar. Ben je net te laat en zijn alle plekken vergeven? Het event wordt live uitgezonden op onze website. Meer informatie volgt de komende week.


En Anouk Hoogendijk is er ook bij

Deze ex-profvoetbalster kwam onder andere uit voor Ajax en het Nederlands Elftal. Nu werkt ze als motiverend spreekster, is ze tv-analist, draagt ze bij  aan maatschappelijke sportprojecten en neemt ze met regelmaat deel aan spelshows, zoals Expeditie Robinson. En last but not least: ze is een Dry January-deelneemster én tafelgast bij het IkPasLive Café.


Nu is je kans om Anouk in het echt te zien en te horen. Lees hier alles over het live event en schrijf je in als tribunegast. Kom vooral gezellig samen!


Blogger aan het woord

Nicolette gooit alle nuchtere remmen los. Af wil ze van die eeuwige onderhandelingen met zichzelf. Daarom drinkt ze voor onbepaalde tijd niet...

Lees hier Nicolettes blog

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

ontspannen met alcohol niet werkt? Alcohol werkt niet stressverlagend, maar juist stressverhogend. Je leest er meer over in het artikel
'Waarom ontspannen met alcohol niet werkt'

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo