Lekker hoor die lichamelijke voordelen‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Januari wordt Dry January

Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 7

Beste Sanne,


De een pauzeert om die frisse ochtenden weer terug te krijgen, de ander om wat pondjes kwijt te raken. Redenen om een tijd niet te drinken zijn er genoeg. Ook lichamelijk is er veel winst te behalen. Vandaag lees je alles over pauzeren en het effect ervan op je lichaam. Geniet van al deze voordelen. Hopelijk geeft het je -voor zover nodig- een echte pauzeboost! 


Psssttt... Meedoen met Dry January kan en mag de hele maand. Inschrijven doe je hier. 


Tot morgen.

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

The best of: lichamelijke voordelen

De lijst met lichamelijke voordelen is eindeloos, en we schreven er dan ook al vele artikelen over. Omdat niet elk eerder verschenen artikel in de nieuwsbrief komt te staan, presenteren we je hier een selectie van artikelen die over de lichamelijke voordelen van niet drinken gaan. Dompel je onder in de lichamelijke winst, die pauzeren je oplevert. Fijn weekend!

Lees meer

Kom je ook naar het IkPasLive Café?

Op vrijdag 12 januari a.s. van 20.00 tot 21.30 organiseert IkPas in het kader van Quitters Day (de dag die bekend staat als de dag waarop de meeste goede voornemens alweer sneuvelen), een live event. Omdat we willen dat iedereen een succesvolle pauze tegemoet gaat, organiseert IkPas dit jaar de talkshow 'IkPasLive Café' waarin ervaringsdeskundigen en experts tips geven om van Dry January een daverend succes te maken.


En jij kunt er live bij zijn! Lees hier alles over dit event en schrijf je in als tribunegast. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ben je net te laat en zijn alle plekken vergeven? Het event wordt live uitgezonden op onze website. Meer informatie volgt de komende week.


Met tafelgast Leendert Wijland

Deze goedlachse zestigplusser runt na een succesvolle carrière als ondernemer, een goedlopende B&B in een oude watermolen in de Belgische Ardennen. Hij deed in 2023 mee als deelnemer aan B&B Vol Liefde. Leendert vindt het belangrijk om fit te blijven en is al jaren een trouwe deelnemer aan IkPas! 


Op vrijdag 12 januari a.s. neemt ook hij plaats aan de praattafel. Wil je erbij zijn? Lees hier alles over het live event en schrijf je in als tribunegast. Kom vooral gezellig samen!


Blogger aan het woord

Sonia woont al tien jaar in Hongarije. Intussen is ze aardig ingeburgerd , ook wat betreft de Hongaarse drinkgewoonten. Maar deze Dry January doet ze even niet mee met haar dorpsgenoten. En dat werpt zijn vruchten af...

Lees hier Sonia's blog

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

alcohol ook effect heeft op je stoelgang? Je leest er meer over in het artikel: 'Pauzeren en je stoelgang'.

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo