Nulpuntnulletjes drinken: ja of nee?‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Januari wordt Dry January

Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 13

Beste Sanne,


Vragen vinden wij altijd leuk om te krijgen. Laatst hadden we weer een mooie. En nu in je tweede alcoholvrije weekend bent beland, ook een hele toepasselijke. Namelijk: is het nu wel of niet aan te raden om een nulpuntnulletje te drinken als alternatief? Wij schijnen ons licht erop.


En terugkomend op de vraag die we afgelopen donderdag stelden: 'Waarom doe jij mee aan Dry January': jullie klommen massaal in de 'pen'. We ontvingen vele mailtjes met verschillende antwoorden op die vraag. We konden helaas niet alle reacties meenemen (zoveel!). Verderop in de nieuwsbrief vinden jullie een ingekort, maar toch nog best uitgebreid overzicht. Dank voor de vele reacties en wat zijn jullie goed bezig! #trots


Tot morgen.

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Nulpuntnulletjes drinken: ja of nee?

De 0.0-bieren hebben in de supermarkten een belangrijke plek gekregen. De populariteit van non-alcoholische drankjes stijgt enorm. Met name tijdens Dry January krijgt de verkoop een flinke boost. Is het verstandig om een nulpuntnulletje ter vervanging van je ouderwetse biertje of wijntje te drinken tijdens je alcholpauze?

Lees meer


Het IkPasLive Café was een succes!

Het IkPasLive Café stond gisteravond in het teken van Quitters Day. Vele topics rondom alcohol werden besproken. Heb je het gemist? De uitzending is het komende half jaar terug te kijken via de IkPasLive Café website. Veel kijkplezier!


Daarom doen jullie mee aan Dry January

Afgelopen donderdag vroegen we jullie ‘Waarom drink je deze maand bewust geen alcohol’. Nou, dat hebben we geweten. De inbox stoomde vol. Dankjewel voor jullie enthousiasme. Hieronder lees je de reacties.

Lees meer


Blogger aan het woord

Nicolette heeft de nieuwjaarsborrel achter de rug. Inclusief glaasje non-alcoholisch. Het werd een nuchter gebeuren met frisse gesprekken.

Lees hier Nicolettes blog

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

je ook op allesoverdrinken.nl heel veel nuttige informatie over alcohol en minderen met alcohol vindt? 

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo