Het is Blue Monday. Bléh!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Januari wordt Dry January

Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 15

Beste Sanne,


Het is je vast niet ontgaan dat het maandag is. Maar het is niet zomaar een maandag. Het is Blue Monday. Naar het schijnt de meest deprimerende dag van het jaar. Voel je dit ook zo, of laat jij je niets wijsmaken? Blue Monday of niet, jij bent al over de helft van Dry January en dat is een knappe prestatie. Ga zo door!


En onthoud: ook deze dag gaat voorbij. Morgen is het weer gewoon Happy Tuesday : )



Tot morgen.

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Zo ga je de ultieme Blue Monday dip tegen

Zo’n Blue Monday kan van invloed zijn op je humeur. Sowieso kun je tijdens je pauzeperiode schommelingen ervaren qua gemoedstoestand. Hoe komt dat toch? Het antwoord is simpel: je bent je te weinig aan het verheugen. Huh?

Lees meer


Het IkPasLive Café was een groot succes!

Het IkPasLive Café stond afgelopen vrijdagavond in het teken van Quitters Day. Vele topics rondom alcohol werden besproken. En wat was het leuk en interessant en gezellg! Heb je het gemist? De uitzending is het komende half jaar terug te kijken via de IkPasLive Café website. Veel kijkplezier!


Lekkere alternatieven zonder suiker

We krijgen veel vragen binnen of we ook tips hebben voor suikervrije alternatieven? Speciaal voor al deze vragenstellers dit artikel:
'Lekkere alternatieven zonder suiker'

Lees meer

Blogger aan het woord

Als kind vond ze het maar niks wanneer haar ouders dronken. Geraldine zou zelf dan ook nóóít gaan drinken. Easier said than done...

Lees hier Geraldines blog

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

bijna alle alcoholvrije drankjes vaak tot zeer vaak, en veel tot zeer veel suikers en/of zuren bevatten die in de mond schade kunnen aanrichten? Dit vertelde een deelnemer, tevens tandarts ons. Iets om rekening mee te houden dus.

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo