Zelfverzekerd op een feestje staan doe je zo‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Januari wordt Dry January

Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 18

Beste Sanne,


‘Jezelf moed indrinken’, is een bekende uitdrukking. Een regel die door veel mensen ‘enthousiast’ wordt nageleefd, wanneer ze op een feestje of event staan waarbij ze zich oncomfortabel voelen. Want door die paar drankjes word je wat losser, maak je sneller een leuke grap en durf je misschien zelfs op iemand af te stappen die je niet kent. 


Hoe zorg je ervoor dat je zonder drank net zoveel zelfvertrouwen uitstraalt als met drank? Dat is de vraag waar wij vandaag antwoord op geven.


Tot morgen.

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Het IkPasLive Café was een groot succes!

Het IkPasLive Café stond afgelopen vrijdagavond in het teken van Quitters Day. Vele topics rondom alcohol werden besproken. En wat was het leuk en interessant en gezellg! Heb je het gemist? De uitzending is het komende half jaar terug te kijken via de IkPasLive Café website. Veel kijkplezier!


Power voor jezelf

Dat je pauzeert wil niet zeggen dat je geen sociaal leven hebt. Ook in januari, juíst in januari, kun je een drukke sociale agenda hebben. Maar zonder dast biertje of wijntje in je hand is het soms lastig jezelf een houding te geven. Geen nood, wij komen met krachtige tips.

Lees meer

Blogger aan het woord

Weet je nog die wijnbeurs die Karin zou gaan bezoeken? Dat is gebeurd. Lees meer over deze en andere culinaire ervaringen.

Lees hier Karins blog

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

op feestjes alcohol het onzekere gevoel alleen maar verdooft, waardoor het líjkt alsof je heel zeker bent van jezelf? Maar het tegenovergestelde effect wordt bereikt. Je kunt van ‘grappig’ naar kwetsend doorslaan, ‘beweeglijk’ wordt lomp en ‘lekker meezingen’ wordt schreeuwen. De alcohol is verantwoordelijk voor dit valse zelfvertrouwen en laat je dingen doen of zeggen waar je je de volgende dag voor schaamt. Maar daar heb je tijdens Dry January dus lekker helemaal geen last van!

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo