Yes, het is bijna weekend. Daar proosten we op!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Januari wordt Dry January

Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 19

Beste Sanne,


Je derde pauzeweekend staat voor de deur. Ben je intussen al gewend aan die alcoholloze vrijdag- en zaterdagavonden? Omdat ook zonder alcohol het weekend gevierd kan worden, komen we met alternatieven. 


Maar we sluiten onze ogen niet voor de uitdagingen en verleidingen die een pauze met zich meebrengt. Daarom speciaal voor alle mensen die per ongeluk express toch al eens, of vaker, een glas alcohol hebben gedronken tijdens deze Dry January: iedere dag kun je opnieuw beginnen met een alcoholpauze. 


Tot morgen.


Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Het IkPasLive Café was een groot succes!

Het IkPasLive Café stond afgelopen vrijdagavond in het teken van Quitters Day. Vele topics rondom alcohol werden besproken. En wat was het leuk en interessant en gezellg! Heb je het gemist? De uitzending is het komende half jaar terug te kijken via de IkPasLive Café website. Veel kijkplezier!


Oeps, toch een drankje gedronken. En nu?

Heb je tot nu toe geen alcohol drinken netjes volgehouden, ga je toch voor de bijl. Want ineens heb je een biertje of wijntje in je hand. Je baalt -je was juist zo goed bezig!- en vindt dat je IkPas-challenge is mislukt. Daar kun je voor je gevoel nu net zo goed mee stoppen. Of hoort dit ook bij IkPas?

Lees meer

Alternatieven voor in het weekend

Zo’n weekend zonder je (vaste) alcoholische dorstlesser kan wat kaal voelen. Maar met deze non-alcoholische alternatieven voorzie je je weekend alsnog van een smakelijk tintje.

Lees meer

Blogger aan het woord

Puzeren gaat Jack goed af. Hij vertrouwt erop dat hij de hele maand geen druppel alcohol drinkt. En dat hij na Dry January veel bewuster geniet van een drankje. Keep up the good work Jack!

Lees hier Jacks blog

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

-het aanleren van een nieuwe, goede gewoonte gemiddeld 66 dagen duurt? 

-een keertje terugvallen in een oude, slechte gewoonte geen invloed heeft op het ‘gewoontevormingsproces’? 

-een beloning je kan stimuleren om je goede gewoonte vol te houden?

Meer over het aanleren van een nieuwe goede gewoonte, lees je in het artikel: '5 tips voor het aanleren van een goede gewoonte'.

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo