Zorg goed voor je brein ❤️‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Januari wordt Dry January

Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 20

Beste Sanne,


Hallo deze zaterdag. Ben je fris opgestaan? Zin in de dag? Geniet van het koude winterweer (binnen of buiten, maar net wat je fijn vindt) en lees (later) het artikel van vandaag eens. Zelfs matig drinken is niet best voor onze hersenen. Iets om over na te denken nu de finishlijn stiekem dichterbij komt?


Over finishlijn gesproken...Vanaf 1 februari begint de challenge Kortdroog en halverwege februari starten we met de 40 dagen geen druppel-actie. Zin om aan te haken? Gezellig!


Tot morgen.


Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Schrijf je in voor een nieuwe challenge

Zelfs 1 glas is slecht voor je brein

We vinden het vervelend om de boodschapper te zijn van slecht nieuws, maar ja je ogen ervoor sluiten is ook weer zoiets…Veel drinken is niet best voor je hersenen, maar matig drinken ook zeker niet.

Lees meer

Van Dry January naar Kortdroog en langer

Zie jij een verlenging van je alcoholpauze wel zitten? Schrijf je dan nu in voor KortDroog (hele maand februari) én (of) de 40 dagen geen druppel challenge die op woensdag 14 februari van start gaat. Inschrijven doe je hier.

Schrijf je hier in

Blogger aan het woord

Dry January kan Nicollette niet lang genoeg duren. Het hebben van die nieuwe energie werkt verslavend.

Lees hier Nicolettes blog

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

Nix & Nix de eerste alcoholvrije slijterij van Nederland is? Er zijn inmiddels verschillende vestigingen, maar je kunt je favoriete alcoholvrije drankje ook gewoon bestellen op hun website.

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo