Pauzeren is een feest voor je lichaam‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 7

Beste Eline,

Even over de nieuwsbrief van gisteren en het webinar-dat-niet-van-de-grond-kwam. Je las gisteren een jubeltekst (dat het zo fijn was, dat jullie met velen waren, en dat er een boel goede vragen werden gesteld). Was natuurlijk helemaal niet waar. De techniek was om te huilen. Sorry! Wat wel waar is, is dat we het webinar volgende week dunnetjes over doen, maar dan beter. 


Over tot de orde van de dag: de een pauzeert om die frisse ochtenden weer terug te krijgen, de ander om wat pondjes kwijt te raken. Redenen om een tijd niet te drinken zijn er genoeg. Ook lichamelijk is er veel winst te behalen. Vandaag lees je alles over pauzeren en het effect ervan op je lichaam. Geniet van al deze voordelen. Hopelijk geeft het je -voor zover nodig- een echte pauzeboost! 


Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

The best of: lichamelijke voordelen

De lijst met lichamelijke voordelen is eindeloos, en we schreven er dan ook al vele artikelen over. Omdat niet elk eerder verschenen artikel in de nieuwsbrief komt te staan, presenteren we je hier een selectie van artikelen die over de lichamelijke voordelen van niet drinken gaan. Dompel je onder in de lichamelijke winst, die pauzeren je oplevert. Fijn weekend!


Lees meer
IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Blogger aan het woord

Graag stellen we aan je voor: Bertha. Ze heeft ervaring met pauzeren. Wat zeggen we, ze is zelfs 7 jaar helemaal gestopt met drinken. Toch is het er weer ingeslopen. Maar op 1 januari ging 'de knop' om.

Lees meer

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

alcohol ook effect heeft op je stoelgang? Je leest er meer over in het artikel: 'Pauzeren en je toiletbezoekjes'.

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo