Hoe zit jij in de wedstrijd?‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 9

Beste Eline,

Jouw eerste alcoholvrije weekend zit erop en een nieuwe week dient zich aan. Hoe staat het met jouw humeur? Ben je je vrolijke zelf, of voel je je wat wiebelig (lees: humeurig)? Geen zorgen wanneer dit laatste het geval is, je bent niet de enige. Lees hier meer over in het artikel: 'Worstel jij ook met humeur-challenge?'.  


Afgelopen zaterdag gingen we dieper in op alle lichamelijke voordelen van pauzeren. Misschien herkende je wel 1 of meerdere van die voordelen. Maar misschien ook niet.

Ieder mens, en dus ook ieder lichaam, is anders en reageert anders. Mocht jij nog weinig 'hallelujahs' ervaren, geen nood. Ook bij jou gebeurt er veel goeds. Sowieso vanbinnen. Geef het wat tijd. Per slot van rekening zitten we pas in de eerste helft van januari.


Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Waarom een beetje stress gezond is

Zit jij tijdens je alcoholpauze net zo lekker in je vel als anders, of ervaar je nu en dan wat stress? Geen zorgen, een beetje stress op zijn tijd is gezond. Onderzoekers aan de Universiteit van Georgia in de Verenigde Staten hebben ontdekt dat een milde vorm van stress mensen juist veerkrachtig maakt. Nog een reden om jouw alcoholpauze vol te houden: je komt er sterker uit!

Lees meer
IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Blogger aan het woord

Kelly ontspant graag met een glas wijn (voorkeur: rood). Maar is het wel écht ontspannen, drinken na een drukke dag? Dit is een vraag die Kelly zichzelf steeds vaker stelt en waar ze deze Dry January een antwoord op hoopt te vinden.

Lees meer

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Ben je bang dat...

 je stresslevel oploopt tot een ongezond niveau? Lees dan meer over ‘Ontspannen zonder alcohol’ of praat erover met je IkPas-coach.

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo