Wat je onbewust denkt als je aan alcohol denkt‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 10

Beste Eline,


Eerst even dit: je bent bijna op een derde van je alcoholpauze! De tijd vliegt als je pauzeert. Of gaat die vlieger wat jou betreft niet op? Mocht je ergens mee zitten of even willen sparren met iemand: wij zijn er voor je! Neem contact met ons op als je behoefte hebt aan bemoedigende woorden of handige tips. Doen hè?


Vandaag gaan we dieper in op alcohol en automatische gedachten. Waarschijnlijk denk jij onbewust een heleboel als je aan alcohol denkt. In onderstaand artikel leggen we uit hoe dat werkt, die automatische gedachten. En hoe je heel gemakkelijk van automatische gedachte naar denkfout gaat. Maar daar is iets aan te doen. Lees maar!


Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Alcohol en automatische gedachten

Als ik een wijntje drink ontspan ik pas echt, uitgaan is alleen leuk mét alcohol, als ik mijn vrienden zie, hoort daar ons vaste biertje bij: we hebben allemaal onze eigen vaste gedachten en overtuigingen rondom alcohol. Sommige van deze gedachten zijn zelfs zó verankerd in onze hersenen, dat we er niet eens meer bij stilstaan of ze eigenlijk nog wel kloppen. Lees verder en ontdek of jij automatische gedachten hebt over alcohol.

Lees meer

Kijk en doe mee met IkPas Live

Aanstaande donderdag om 20.00 ondernemen wij een nieuwe en dappere poging om een mooi webinar aan jullie te presenteren. Het enige wat jij hoeft te doen, is aanstaande donderdag iets voor 20.00 uur naar IkPas Live te gaan en je volgt het webinar. In de informatieve webinars bespreekt Martijn diverse onderwerpen rondom het thema alcohol. Tot donderdag om 20.00? 


P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden. Eerst komen de vragen van vorige week nog aan bod.


IkPas Live
IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Blogger aan het woord

Linda's week was er één boordevol uitdagingen. Spoiler alert: er is nog steeds geen druppel alcohol gedronken. Linda ziet de tweede Dry January week dan ook vol vertrouwen tegemoet.

Lees meer

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

het drinken van alcohol een verhoogde kans op hartinfarcten geeft? Niet gezellig om te lezen, wel waar.

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo