Waarom pauzeer jij eigenlijk?‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 11

Beste Eline,


Waarom pauzeer je eigenlijk? Dat is een interessante vraag, waar tal van antwoorden op mogelijk zijn. Is het omdat je een patroon wilt doorbreken? Omdat je beter wilt slapen? Misschien wel iets te veel uitkijkt naar dat glaasje in de avond? Een paar pondjes kwijt wilt raken? Wij vroegen het aan twee deelnemers.

Wil jij jouw verhaal ook delen? Stuur een mail naar katja@ikpas.nl en vertel waarom jij deze maand bewust geen alcohol drinkt.


Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Ze zijn er weer: de polsbandjes

Yes, we hebben weer een flinke voorraad polsbandjes. Zo ziet iedereen direct dat jij aan het pauzeren bent. Handig! Bestel jouw polsbandje vandaag nog in onze webshop.

IkPas webshop

Daarom doe ik mee

De een doet mee aan Dry January vanwege een weddenschap, de ander wil nu echt beginnen met een gezondere leefstijl of zijn puber het goede voorbeeld geven. In ‘Daarom doe ik mee’ vertellen verschillende deelnemers waarom ze meedoen en wat ze willen bereiken met hun deelname aan IkPas. Dit keer vertellen Alex en Juul over wat hen drijft.

Lees meer

Kijk en doe mee met IkPas Live

Morgenavond om 20.00 is het webinar-tijd en kruipt Martijn weer achter de microfoon. Het enige wat jij hoeft te doen, is iets voor 20.00 uur naar IkPas Live te gaan en je volgt dit webinar. In de informatieve webinars bespreekt Martijn diverse onderwerpen rondom het thema alcohol. Tot morgen 20.00? 


P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden. Eerst komen de vragen van vorige week nog aan bod.

IkPas Live
IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Blogger aan het woord

Jan Wouter zit er lekker in. Hij kan eigenlijk prima zonder alcohol. Wat hem helpt, is tegen zichzelf zeggen dat niemand hem iets verbiedt en dat het zijn eigen keuze is om niet te drinken. En hij merkt zowaar al enig voordeel van zijn alcoholpauze. Hoera!

Lees meer


Vlog #3 - IkPas 2023

Een weekend zonder alcohol ziet er net iets anders uit dan anders. Zo ondervond ook vlogger Nicole. Nog een theetje dan maar?

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

in 2022 de voornaamste redenen om mee te doen met IkPas: lichamelijk fitter worden, de eigen (drink-) gewoonte doorbreken, mentaal fitter worden en (ook) na IkPas minder willen drinken waren?

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo