Ooh, zit dat zo!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 12

Beste Eline,


Via de dagelijkse nieuwsbrief informeren we je over het thema alcohol. Logisch. Laagdrempelige artikelen schijnen hopelijk een verhelderend licht op alcohol, de effecten ervan en de rol die het in jouw leven speelt. Vandaag duiken we in het onderwerp: wat maakt alcohol zo verslavend? Hoe werkt dit precies? Want als je weet hoe het werkt, dan kun je er iets mee.


Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Waarom is alcohol zo verslavend?

Alcohol. Sommigen weten goed maat te houden, anderen drinken er meer van dan goed voor hen is. En of je nu veel, weinig of gemiddeld drinkt; iedereen weet dat alcohol ongezond is voor lichaam en geest. Maar waarom blijf je ervan drinken? Wat maakt alcohol zo verslavend?

Lees meer

Kijk en doe mee met IkPas Live

Vanavond om 20.00 is er een webinar. Licht, geluid en beeld: alles is meerdere keren gecheckt. We zijn er helemaal klaar voor. Het enige wat jij hoeft te doen, is iets voor 20.00 uur naar IkPas Live te gaan en je volgt dit webinar. In de informatieve webinars bespreekt Martijn diverse onderwerpen rondom het thema alcohol. Tot vanavond 20.00? 


P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden. Eerst komen de vragen van vorige week nog aan bod.

IkPas Live


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Blogger aan het woord

Het eerste ik-mis-iets-gevoel heeft plaatsgemaakt voor een prettig voordeel. Anna slaapt beter. En dat levert frisse ochtenden op.

Lees meer

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

je je kennis over alcohol kunt testen? Als je nieuwsgierig bent naar je kennis over alcohol, doe dan hier de test. En leer meer over de effecten van alcohol op het lichaam, of je van koffie drinken weer nuchter wordt, of vrouwen slechter tegen alcohol kunnen dan mannen en of je aan pubers kunt zien wanneer ze gedronken hebben.

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo