Bijna op de helft van je pauze!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 15

Beste Katja,


Stop met datgene waar je mee bezig bent en laat het volgende op je inwerken. Je bent na vandaag al 2 weken aan het pauzeren! Zo goed als op de helft dus. Chapeau en applaus voor jou. Geniet van deze mooie prestatie én van deze (luie) zondag.

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Zoveel redenen om te pauzeren

Wij vroegen jullie laatst via de nieuwsbrief waarom jullie de hele maand januari geen druppel drinken. Nou, dat hebben we geweten. De reacties stroomden binnen. Waarvoor onze dank. Hieronder lees je een greep uit de mails die we ontvingen.

Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?

Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Vlog #4 - IkPas 2023

Vlogger Vivianne is deze keer niet uit lunchen, maar uit eten. Over de kat op het spek binden gesproken...Maar Vivianne houdt haar rug recht en geniet van een alcoholvrij alternatief bij het eten. 

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons


Dry January Training 4: je tweede 'droge' week!

Iedere zondag delen we een deel van de Dry January training bedacht door Sigrid Sijthoff. Sigrid is arts en eigenaar van verslavingsinstelling Kick your Habits, die vestigingen heeft in Amsterdam en Utrecht. Ook schreef ze een boek 'Proost!' Het doel van de training is om mensen te stimuleren ook na Dry January bewuster met alcohol om te laten gaan. 


P.S: Laat je niet verwarren door 'week 4'. Dit is de video behorende bij de tweede droge week. Volgende week delen we weer een video van Sigrid.

Wist je dat...

we veel vragen binnen krijgen of we ook tips hebben voor suikervrije alternatieven? Speciaal voor al deze vragenstellers dit artikel:
'Lekkere alternatieven zonder suiker'

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo