Wat als je toch hebt gedronken ?‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 17

Beste Eline,


Happy Tuesday voor iedereen ; ) Dag 17 van je pauze. Je bent over de helft. Je kunt al langzaam gaan aftellen. Of denk jij nog helemaal niet aan het einde van je pauze? Ben je net lekker op dreef en begin je er de vruchten van te plukken? We gunnen het je enorm. 


Maar we sluiten onze ogen niet voor de uitdagingen en verleidingen die een pauze met zich meebrengt. Daarom speciaal voor alle mensen die per ongeluk express toch al eens, of vaker, een glas alcohol hebben gedronken tijdens deze Dry January: iedere dag kun je opnieuw beginnen met een alcoholpauze. 

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Oeps, toch een drankje gedronken. En nu?

Heb je tot nu toe geen alcohol drinken netjes volgehouden, ga je toch voor de bijl. Want ineens heb je een biertje of wijntje in je hand. Je baalt -je was juist zo goed bezig!- en vindt dat je IkPas-challenge is mislukt. Daar kun je voor je gevoel nu net zo goed mee stoppen. Of hoort dit ook bij IkPas?

Lees meer


Kijk en doe mee met IkPas Live

Aanstaande donderdag staat er weer en succesvol webinar gepland. Het enige wat jij hoeft te doen, is iets voor 20.00 uur naar IkPas Live te gaan en je volgt dit webinar. In de informatieve webinars bespreekt Martijn diverse onderwerpen rondom het thema alcohol. Tot donderdag 20.00? 


P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden. 

IkPas Live
IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Linda's week was er weer één boordevol uitdagingen. Feestje hier, workshop daar. En toch slaat ze zich er dapper doorheen. Ze heeft dan ook kennis mogen maken met een paar fijne voordelen.

Lees meer

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

-het aanleren van een nieuwe, goede gewoonte gemiddeld 66 dagen duurt? 

-een keertje terugvallen in een oude, slechte gewoonte geen invloed heeft op het ‘gewoontevormingsproces’? 

-een beloning je kan stimuleren om je goede gewoonte vol te houden?

Meer over het aanleren van een nieuwe goede gewoonte, lees je in het artikel: '5 tips voor het aanleren van een goede gewoonte'.

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo