Geen alcohol is lekkerder sporten‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 25

Beste Eline,


Op dit moment ben je gezond bezig, omdat je pauzeert. Maar we vertellen je niets nieuws als we zeggen dat gezond eten, voldoende slaap en veel bewegen ook bijdragen aan je fysieke (en mentale) gezondheid. Wat betreft dat vele bewegen: we zitten met z'n allen nogal vaak en lang. En 'zitten' is het nieuwe roken. Daarom vandaag extra aandacht voor sport en bewegen in het algemeen. 

Ga er dus maar eens goed voor...zitten en lees je slimmer. Daarna snel weer opstaan en in de actiestand ; )

Tot morgen.


Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Het effect van passen op jouw sportprestaties

Je gezondheid is je alles waard. Sporten draagt bij aan een betere gezondheid zowel mentaal als fysiek. Een goede conditie geeft kracht en verhoogt je weerstand. Fijn ook: een alcoholpauze heeft een groots effect op je sportprestaties.

Lees meer

Alcohol en het effect ervan op je conditie

Of je nu een fanatieke hardloper bent, een gemiddeld enthousiaste sporter of professioneel bankzitter: iedereen beschikt over een bepaalde (basis)conditie. De vraag luidt dan ook: wat voor effect heeft alcohol op je conditie?

Lees meer

Kijk en doe mee met IkPas Live

Nog 1 nachtje slapen en dan start het laatste webinar van deze Dry January. Hierin bespreekt Martijn weer een heleboel nuttigs over alles wat met het thema alcohol & pauzeren te maken heeft. Het enige wat jij hoeft te doen, is iets voor 20.00 uur naar IkPas Live te gaan en je volgt dit webinar. In de informatieve webinars bespreekt Martijn diverse onderwerpen rondom het thema alcohol. Tot morgenavond 20.00? 


P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden.

IkPas Live

Van Dry January naar KortDroog en langer

Zie jij een verlenging van je alcoholpauze wel zitten? Schrijf je dan nu in voor KortDroog (hele maand februari) én (of) de 40 dagen geen druppel challenge die op woensdag 22 februari van start gaat. Inschrijven doe je hier.

Schrijf je in


Zo maak je een nieuwe challenge aan

Velen van jullie willen hun alcoholpauze verlengen. Hartstikke mooi! We ontvangen mailtjes met vragen over hoe dit moet; verlengen. Dat lees je hier.


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.

Blogger aan het woord

De alcoholpauze voortzetten of vanaf 1 februari trossen los (maar dan bewust)? That's the question...

Lees meer
Vlog #5 IkPas 2023

Je had nog iets van ons tegoed: Vivianne ging afgelopen weekend naar een festival en maakte hier een vlog van. Veel kijkplezier!

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

mensen die op een dag meer dan 8 uur zitten en weinig bewegen 74% meer kans hebben om hart- en vaatziekten te ontwikkelen, dan mensen die minder dan 4 uur op een dag zitten en veel bewegen?

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo