Nog 3 dagen!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 29

Beste Eline,


Het is nu echt aftellen geblazen. Vanaf woensdag is jouw pauze voorbij en pak jij de draad weer op. Welke draad dat dan is? Dat is aan jou. In deze nieuwsbrief geven we tips hoe je bewust kunt drinken na je alcoholpauze.


Tot morgen.


Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Schrijf je hier in voor een nieuwe challenge

4 tips om minder te drinken

Je bent lekker aan het pauzeren, dus wel of niet drinken is niet ‘im frage’. Maar er komt bijna een eind aan deze maand en dus aan jouw alcoholpauze. En dan wil je het misschien wel anders aanpakken, waarbij ‘minderen’ en ‘matigen’ de toverwoorden zijn. Door het mijden van de volgende personen en situaties gaat dit je lukken.

Lees meer

Van Dry January naar KortDroog en langer

Zie jij een verlenging van je alcoholpauze wel zitten? Schrijf je dan nu in voor KortDroog (hele maand februari) én (of) de 40 dagen geen druppel challenge die op woensdag 22 februari van start gaat. Inschrijven doe je hier.

Schrijf je in


Zo maak je een nieuwe challenge aan

Velen van jullie willen hun alcoholpauze verlengen. Hartstikke mooi! We ontvangen mailtjes met vragen over hoe dit moet; verlengen. Dat lees je hier.


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.

Iedere zondag delen we een deel van de Dry January training bedacht door Sigrid Sijthoff. Sigrid is arts en eigenaar van verslavingsinstelling Kick your Habits, die vestigingen heeft in Amsterdam en Utrecht. Ook schreef ze een boek 'Proost!' Het doel van de training is om mensen te stimuleren ook na Dry January bewuster met alcohol om te laten gaan. 


P.S: Laat je niet verwarren door 'week 6'. Dit is de video behorende bij de vierde droge week. Dit is het laatste deel dat we van de training delen in deze nieuwsbrief.

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

als je alcohol drinkt, er stofjes als dopamine en serotonine (gelukshormonen) vrijkomen in de hersenen? Hetzelfde effect op de hersenen hebben sporten en een potje seks...dus wat wordt het vanavond?

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo