Dag 5‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Doe jij weer mee met Dry January?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 5

Beste Katja,


Dit eerste alcoholloze weekend sluiten we ontspannen af. De zondag is de uitgelezen dag om de batterij op te laden. Languit op de bank of een lekkere wandeling maken terwijl je naar een podcast luistert...er zijn slechtere scenario's te bedenken. In deze nieuwsbrief vind je de leukste podcasts van dit moment. Geniet van jouw zondag!

Als je net bent aangehaakt: vanaf vandaag ontvang je een dagelijkse nieuwsbrief van ons, tenzij je anders hebt aangegeven, en ondersteunen wij jou daar waar wij kunnen. We geven tips en adviezen en voor het stellen van je vragen kun je terecht bij één van de IkPas-coaches, het forum of je stuurt een e-mail of een bericht via Facebook messenger.


P.S: Vanaf morgen lees je iedere dag een blog van een andere IkPas-deelnemer #zinin!

Tot morgen.

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Join the club

Ken je iemand die spijt heeft, dat hij de kans voorbij heeft laten schieten om zich in te schrijven? Aanmelden kan nog maar een paar dagen namelijk tot en met 28 februari! Of wil je alsnog een team aanmaken? Doe dat hier.



Even helemaal niks: luister naar een podcast

Op zo'n zondag als deze ben je misschien op zoek naar tijdverdrijf. Een tip van ons voor jou, deze hapklare podcasts over het thema alcohol laten de uren als vanzelf voorbijglijden. 


Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Check dashboard, forum & dagboek

Het dashboard is een handig hulpmiddel tijdens deze campagne. Je kunt bijhouden hoeveel dagen je al goed bezig bent (of hoeveel dagen je nog moet, net wat je wil), je kunt jezelf beloningen in het vooruitzicht stellen, er zijn recepten te vinden en je kunt blogs volgen. 

Vanwege groot succes zijn de opties ‘forum’ en ‘dagboek’ ook dit jaar te vinden op je dashboard. Op het forum deel je je ervaringen en kom je gemakkelijk in contact met mede-IkPassers. Aan je persoonlijk dagboek kun je al je overwinningen, moeilijke momenten, euforie of frustratie toevertrouwen. Als je wil, mag je deze fragmenten delen met anderen. 

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

er ook heel podcasts bestaan die niet over alcohol gaan en minsten zo entertaining zijn? Ja, natuurlijk wist je dat. Hier vind je de beste podcasts van 2022:
Beste podcasts van 2022 volgens de VPRO Gids
Beste podcasts van 2022 volgens het NRC
Beste podcasts van 2022 volgens De Morgen (Belgische krant)