Dag 6‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Doe jij weer mee met Dry January?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 6

Beste Katja,


De 40 dagen geen druppel! challenge valt precies op Aswoensdag (afgelopen woensdag 22 februari). En dat is niet zomaar. Dit is de eerste dag van de vastenperiode. Een traditie die vandaag de dag nog steeds wordt geëerd en gewaardeerd door mensen. Deze en de komende 3 maandagen, vertellen we je meer over 'het vasten'. We trappen af met de betekenis van vasten.

Psssttt...vandaag maak je kennis met de eerste blogger : )

Fijne maandag!

Tot morgen.

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Join the club

Ken je iemand die spijt heeft, dat hij de kans voorbij heeft laten schieten om zich in te schrijven? Aanmelden kan nog maar een paar dagen namelijk tot en met 28 februari! Of wil je alsnog een team aanmaken? Doe dat hier.



Wat is vasten precies?

De 40 dagen geen druppel! challenge valt samen met de vastenperiode. Deze vastenperiode start altijd op Aswoensdag. Vervolgens drink je 40 dagen geen alcohol. Maar een vastenperiode houdt meer in dan geen alcohol drinken.


Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Check dashboard, forum & dagboek

Het dashboard is een handig hulpmiddel tijdens deze campagne. Je kunt bijhouden hoeveel dagen je al goed bezig bent (of hoeveel dagen je nog moet, net wat je wil), je kunt jezelf beloningen in het vooruitzicht stellen, er zijn recepten te vinden en je kunt blogs volgen. 

Vanwege groot succes zijn de opties ‘forum’ en ‘dagboek’ ook dit jaar te vinden op je dashboard. Op het forum deel je je ervaringen en kom je gemakkelijk in contact met mede-IkPassers. Aan je persoonlijk dagboek kun je al je overwinningen, moeilijke momenten, euforie of frustratie toevertrouwen. Als je wil, mag je deze fragmenten delen met anderen. 



Blogger aan het woord

Blogger Tonny bijt de spits af. Deze oud-docente en tegenwoordig boekenschrijfster, komt uit Rotterdam. Iedere maandag neemt ze jou mee in haar pauze-ervaringen.


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

alle 40 dagen geen druppel!-bloggers, vrouwen zijn? Girlpower!