Dag 9 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Doe jij weer mee met Dry January?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 9

Beste Katja,


Voel jij het ook? Die energie? Geen katers. Misschien een betere nachtrust. Je hebt je focus terug. Je pakt de ene na de andere klus aan. Ja, jij doet het hartstikke goed op een alcoholpauze.

Herkenbaar? Wat fijn! Of zit je in het andere team? 'Team: helemaal geen voordelen tot nu toe'. Hè bah, wat jammer. Voor beide teams hebben we een mooi artikel. 

Hoe je je pauze ook beleeft, samen komen we er wel.

Tot morgen!

Hartelijke groeten,

Het IkPas-teamPauzeren heeft echt heel veel zin

Een alcoholpauze, heeft dat zin? Om heel kort te zijn: ja! Maar ja, dan weet je eigenlijk nog niks. Daarom voor alle twijfelaars, pauzeerders die wel een oppepper kunnen gebruiken en iedereen die het maar horen wil: lees hier meer over de boost die jouw lichaam krijgt.


Lees meerWaar blijft die energie?

Je hebt je alcoholgebruik op pauze gezet en kunt niet wachten tot ook jij de positieve effectieve van het tijdelijk stoppen met drinken gaat ervaren. Laat maar komen dat gewichtsverlies, die glanzende huid, die betere nachtrust en die energie voor tien! Maar tot je schrik merk je -op een gebrek aan katers na- nog niet veel van al die voordelen. Sterker nog; je voelt je vooral moe, moe, moe. Herkenbaar? Geen schrik, het komt goed!


Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Kijk en doe mee met IkPas Live

Vanavond is het zover, dan praat Martijn het eerste webinar van deze 40 dagen geen druppel!-challenge aan elkaar. Hierin bespreekt hij weer een heleboel nuttigs over alles wat met het thema alcohol & pauzeren te maken heeft. Het enige wat jij hoeft te doen, is iets voor 20.00 uur naar IkPas Live te gaan en je volgt dit webinar. In de informatieve webinars bespreekt Martijn diverse onderwerpen rondom het thema alcohol. Tot vanavond 20.00? 


P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden.


Link naar IkPas LiveWij zoeken nieuwe bloggers

We stonden dus 7 vrouw sterk wat betreft het blogteam. Helaas hebben 2 dames zich onverhoopt moeten terugtrekken. En dat is goed nieuws voor jou! Want nu kun jij een van deze plekken opvullen. Heb je zin om te schrijven (vloggen mag ook!) over jouw pauze-ervaringen? Meld je dan bij katja@ikpas.nl.

P.S: Het hoeft geen vrouwenteam te blijven uiteraard...heren wees welkom!


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

er verschillende ademhalingsoefeningen zijn, die je in kunt zetten vlak voor het slapen gaan? Je leest ze hier.