Dag 11 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Doe jij weer mee met Dry January?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 11

Beste Katja,


Naast een patroon doorbreken, energieker zijn en bijvoorbeeld afvallen, is het goede voorbeeld willen geven ook een populaire reden om mee te doen aan IkPas. En weet je wat? 50 procent van de IkPas-deelnemers ervaart ook dat ze het goede voorbeeld geeft. En dan nóg wat: het goede voorbeeld geven heeft echt zin!

Fijne zaterdag.

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Het goede voorbeeld geven heeft zin

Het goede voorbeeld geven aan kinderen door een alcoholpauze in te lassen. Voor veel IkPas-deelnemers is het een reden om mee te doen aan IkPas. Kinderen (tieners, pubers, jongeren) krijgen hierdoor onder andere de boodschap mee, dat alcohol drinken een keuze is.


Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

alcoholreclame effect heeft op het drinkgedrag van jongeren? Namelijk dat zij op eerdere leeftijd beginnen met drinken en op latere leeftijd meer gaan drinken. Je leest er meer over in het artikel: 

'Jongeren en alcoholmarketing'.

PS: Wist je dat er zich 2 nieuwe bloggers hebben gemeld? We zijn dus weer compleet : )