Dag 14 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Doe jij weer mee met Dry January?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 14

Beste Katja,


Je wéét dat je je van een pauze in je alcoholgebruik uiteindelijk SU-PER fit, energiek, trots en vrolijk gaat voelen. Hier hoef je maar een willekeurig artikel over stoppen met alcohol op na te slaan. Toch is dit niet iets wat door iedereen op hetzelfde moment en in dezelfde mate wordt ervaren. En daar kan je humeur enigszins onder te lijden hebben. De oplossing? Veel lachen. Echt waar.

Tot morgen!

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Lachen is echt gezond

En, hoe gaat het passen? Loop jij nog net zo vrolijk rond als voor je deelname aan IkPas, of vertoont je humeur de eerste scheurtjes en barstjes? Als jij -of je huisgenoten- moeten vaststellen dat jouw gevoel voor humor de laatste tijd wat minder aanwezig lijkt te zijn, kunnen we alleen maar zeggen: don’t worry, dat is heel normaal.


Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Kijk en doe mee met het IkPas Webinar

Noteer in je agenda: donderdagavond 20.00 webinar-tijd. Dan praat Martijn het tweede webinar van deze 40 dagen geen druppel!-challenge aan elkaar. Hierin bespreekt hij weer een heleboel nuttigs over alles wat met het thema alcohol & pauzeren te maken heeft. Het enige wat jij hoeft te doen, is iets voor 20.00 uur naar IkPas Webinar te gaan en je volgt dit webinar. In de informatieve webinars bespreekt Martijn diverse onderwerpen rondom het thema alcohol. Tot donderdag 20.00? 


P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden.


Link naar webinar



Blogger aan het woord

Pauzeren voelt goed! Het geeft Tamara zelfs een 'rijk gevoel'. Wat ze hiermee bedoelt, lees je in haar blog.


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

je door veel te lachen je kaakspieren onbewust traint en je huid wordt gevoed dankzij een betere doorbloeding? Hierdoor straal je meer en oog je dus aantrekkelijker. #smile!