Dag 15 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Doe jij weer mee met Dry January?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 15

Beste Katja,


Ooit gehoord van een complimentendouche? Dat is wanneer je overladen wordt met complimenten (= genieten). Vandaag doen we ook zoiets, maar dan met voordelen. Want aan een alcoholpauze kleven me toch een boel voordelen?! We schreven er dan ook al een hele hoop artikelen over. Maar je kunt ze niet vaak genoeg horen. Daarom vandaag alleen maar voordelen, en niets dan voordelen.

Fijne woensdag!

Hartelijke groeten,

Het IkPas-teamHet feest dat pauzeren heet

Een alcoholpauze is goed voor je lever. Helemaal. waar. Ook je andere organen hebben baat bij een pauze. En wat denk je van je huid? Je portemonnee? Je relaties? Je humeur? Afijn, de lijst is lang. 

The best of lichamelijke voordelen
The best of mentale voordelen
The best of uiterlijke voordelen
The best of random voordelen


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Ben jij bij het IkPas-webinar?

Morgenavond 20.00 is het webinar-tijd. Dan praat Martijn het tweede webinar van deze 40 dagen geen druppel!-challenge aan elkaar. Hierin bespreekt hij weer een heleboel nuttigs over alles wat met het thema alcohol & pauzeren te maken heeft. Het enige wat jij hoeft te doen, is iets voor 20.00 uur naar IkPas Webinar te gaan en je volgt dit webinar. In de informatieve webinars bespreekt Martijn diverse onderwerpen rondom het thema alcohol. Tot morgen 20.00? 


P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden.


Link naar IkPas WebinarBlogger aan het woord

Lida's conclusie tot nu toe: alcohol is echt overal. Pas als je ermee stopt, al dan niet tijdelijk, zie je en merk je het pas. Maar Lida laat zich niet gekmaken.


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

de nationale complimentendag jaarlijks op 1 maart valt? Maar omdat een compliment geven én ontvangen iedere dag een fijn gevoel geeft: jullie zijn allemaal fantastisch bezig! Keep up the good work!