Dag 17 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 17

Beste Katja,


Pauzeren is fijn voor je lijf en leden. Maar het brengt ook een dilemma met zich mee: wat drink je dán? Tuurlijk, genoeg keus. Water, thee, een spaatje., misschien wel een Crodino op z'n tijd...Inmiddels is het aanbod rondom alcoholvrije dranken fors toegenomen. Daarom duiken we vandaag in de wereld die alternatieven heet.
 
Tot morgen!

Hartelijke groeten,

Het IkPas-teamAlcoholvrije alternatieven: cijfers & trends 

Steeds meer mensen staan open voor een alcoholvrije alternatieven, omdat de behoefte om te minderen met alcohol toeneemt. De markt springt hier handig op in en de alcoholvrije alternatieven schieten als paddenstoelen uit de grond. Wij praten je bij.


Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Wat is jouw favoriete alternatief? 

Wij zijn benieuwd welk alcoholvrij alternatief jou door deze alcoholpauze trekt? Stuur een e-mail naar katja@ikpas.nl en deel jouw tip. Dan delen wij hem binnenkort in de nieuwsbrief.Blogger aan het woord

Het slapen wil nog steeds niet echt vlotten, maar Renates smaak daarentegen plukt wel degelijk de vruchten van een alcoholpauze. Qua alternatief blijft thee wel een van haar favoriete alternatieve drankjes. Ze ontdekte zelfs een 'pittige' thee.


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

vanwege de wat hogere zuurtegraad het raadzaam is om maximaal één glas van 150 ml kombucha te drinken? Mensen met een gevoelige maag kunnen beter voorzichtig zijn met dit alternatief. Daarnaast bevat kombucha een heel klein percentage alcohol (<0,5%) dat door de vergisting van de suiker is vrijgekomen. Wil je dus echt niets, maar dan ook helemaal niets aan alcohol binnenkrijgen, laat de kombucha dan staan.