Dag 18 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 18

Beste Katja,


Gisteren hadden we het over alcoholvrije alternatieven die je voornamelijk drinkt in gezellige settings. Zoals bij een restaurantbezoek, wanneer er visitie over de vloer is of als je 's avonds naar een leuk programma kijkt. Maar hoe zit het dan met een alternatief voor dat welbekende en welkome slaapmutsje? Geen nood, ook hier zijn alternatieven voor.
 
Tot morgen!

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Alternatieven voor het slaapmutsje

Er was een tijd dat we het ‘slaapmutsje’ als een hulpmiddel zagen om sneller in slaap te vallen en een kwalitatievere slaap te bereiken. Dit is deels waar. Ja, het slaapmutsje kan ervoor zorgen dat je eerder in slaap valt. Nee, het zorgt niet voor een betere slaapkwaliteit. Het schopt je slaapcyclus zelfs in de war


Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Blogger aan het woord

Dit is Pieter de tweede en laatste 'invalblogger'. En daarnaast onze eerste (en enige) mannelijke blogger. Welkom Pieter : )


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

er een plant bestaat die Slaapmutsje heet? De reden hiervoor is dat 

's nachts de bladeren van de bloemen sluiten om zich tegen de kou te beschermen én omdat hij qua vorm wel iets wegheeft van de ouderwetse slaapmuts.