Dag 20 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 20

Beste Katja,


Jaja, het is bijna zover. Na vandaag heb je de eerste 20 dagen te pakken! Dat is echt een knappe prestatie. Morgen staan we er natuurlijk ook nog even bij stil, maar voorpret is ook pret. Vandaag deel III van de serie 'vasten'.


Fijne dag!

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Vasten om gezondheidsoverwegingen

Dat je gaat vasten, kan om verschillende redenen zijn. Het geloof kan een rol spelen -het vasten brengt je dichter bij God en je voelt op deze manier mee met de minderbedeelden-. En je kunt vasten omdat dit bij je leefstijl hoort. Omdat je dit een gezonde manier van leven vindt. Hoe dat precies zit, vasten voor je gezondheid, lees je hier.


Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Blogger aan het woord

Tonny schetst met haar blog een situatie waar sommige pauzeerders zich in zullen herkennen: wat als jij wel een alcoholpauze neemt en je partner niet? Of wat als jullie samen pauzeren, maar de een afhaakt en de ander niet? Tonny schijnt haar licht erover.


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

'vasten' niet meer tussen de health trends van 2023 staat? Mind dieting, Yang Sheng en chronobiologie daarentegen wel. Wil je meer over deze en andere health trends lezen, check dan dit artikel op nouveau.nl.