Dag 21 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Doe jij weer mee met een alcoholpauze?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 21

Beste Katja,


Hoera! We vieren een (half) feestje, want de eerste helft van de 40 dagen geen druppel challenge zit erop. Vanaf vandaag kun je aftellen, maar misschien deed je dit al ; ) 


Omdat het een beetje feest is, trakteren wij je op een artikel waar je blij van wordt. Zoals je weet, levert pauzeren een heleboel voordelen op. Vanbinnen vinden er grote herstelwerkzaamheden plaats, en de buitenkant knapt er ook aardig van op. Over de voordelen met betrekking tot je voorkomen lees je vandaag meer. 


Geniet van je dag!

Hartelijke groeten,

Het IkPas-teamFris en fruitig vanbinnen én vanbuiten

Krijg jij de laatste tijd vaker complimentjes over je uiterlijk? Dat is niet zo gek, want dat jij jezelf vanbinnen zo fris en fruitig voelt, is ook aan de buitenkant te zien. Een alcoholpauze is namelijk de beste booster voor een stralende verschijning. Lees hier wat niet drinken doet voor je lichaam en kijk welke veranderingen jij af kunt vinken. Stralende huid? Check!


Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Aanstaande donderdag is het webinar-tijd

Ook deze donderdag organiseren we een webinar. Onze vaste host Martijn bespreekt weer een heleboel nuttigs over alles wat met het thema alcohol & pauzeren te maken heeft. Het enige wat jij hoeft te doen, is iets voor 20.00 uur naar IkPas Webinar te gaan en je volgt dit webinar. In de informatieve webinars bespreekt Martijn diverse onderwerpen rondom het thema alcohol. Tot donderdag 20.00? 


P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden.


Link naar IkPas WebinarBlogger aan het woord

Iedere pauzeerder krijgt te maken met mindere momenten. Tamara had zelfs een mindere week. Maar gelukkig sloot ze hem sterk af. Met als kers op de taart een mooi inzicht.


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

alcohol vervangen met zoetigheden veel voorkomt bij pauzeerders? Dat komt omdat alcoholische drankjes eigenlijk suikershots zijn. Om de ene slechte gewoonte niet met de andere te vervangen, doe je er goed aan om na te denken over gezonde alternatieven als je een sugar craving voelt opkomen. Je leest er meer over in het artikel: 

'Het verlangen naar suiker, wat doe je eraan?'