Dag 22 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Pauzeren. Lekker hè?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 22

Beste Katja,


Hoppa, dag 22. Officieel zijn we over de helft van deze challenge. Hoe hangt de vlag er bij jou bij? Hopelijk zit je lekker in je vel en merk je iets van de voordelen, zowel lichamelijk als mentaal.


'Nog even volhouden' en 'gewoon doorzetten' zijn veelgehoorde supporttermen. Alsof iedereen over dezelfde hoeveelheid wilskracht bezit. Maar is dat wel zo? Je leest er meer over in het artikel van vandaag.


Fijne dag!


Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Kun je wilskracht trainen?

Ja, zeggen onderzoekers. Zie ‘wilskracht’ maar als een spier die getraind kan worden. Iedereen kan een doorzetter worden en deze pauzemaand dus volmaken. Maar let op: een gedegen training vereist tijd en geduld. Met onze tips weet jij iedere verleiding te weerstaan en tik jij die laatste dag vol overtuiging aan.


Lees meer


IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Morgen is het webinar-tijd

Morgen is webinar-dag. Vaste host Martijn bespreekt in dit derde webinar weer een heleboel nuttigs over alles wat met het thema alcohol & pauzeren te maken heeft. Het enige wat jij hoeft te doen, is iets voor 20.00 uur naar IkPas Webinar te gaan en je volgt dit webinar. Tot morgen 20.00? 


P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden.


Link naar IkPas Webinar



Blogger aan het woord

"Weet je wat ook een leuk voordeel is", vertelt Lida, "als je pauzeert, kun je 's avonds gewoon de deur uit. Een onverwachts bezoek aan de schouwbrug is dus geen enkel probleem." Helemaal waar Lida! 


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

Nederland in 1881 haar eerste Drankwet kreeg? In het artikel: 

'De geschiedenis van de Alcoholwet' lees je alles over het ontstaan en de ontwikkeling van de Alcoholwet.