Dag 29 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Pauzeren. Lekker hè?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 29

Beste Katja,

Gisteren hadden we het over de 'angstkater'. Niet fijn om te ervaren. Überhaupt een kater hebben, is niet prettig. Zo fijn dat je daar nu geen last van hebt. Dit scheelt niet alleen een boel aan hoofdpijn, maar je wint er ook een heleboel tijd mee. In deze nieuwsbrief lees je wat je zoal zou kunnen doen met die extra tijd. 

Of heb je zelf intussen een nieuwe hobby opgepakt? Laat het ons vooral weten. Wij zijn erg benieuwd! Stuur je tips naar katja@ikpas.nl, dan delen wij ze weer in deze nieuwsbrief. 

Fijne dag!

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Tijd over? Dit is wat je kunt gaan doen!

Nu je de alcohol even laat voor wat 'ie is, kom je er misschien achter dat je tijd overhoudt. Want stiekem kost ‘drinken’ best veel tijd. Gedurende de pauzeperiode wil je deze herwonnen tijd goed besteden kunnen wij ons voorstellen. Hoe? Nou, misschien vind je hier wel je nieuwe hobby of tijdverdrijf.


Lees meer



Join the club

Speciaal voor iedereen die na Pasen behoefte heeft aan een pauzeverlenging: schrijf je hier in voor een nieuwe challenge. Doe mee met een maandchallenge of pauzeer op eigen houtje -maar met ondersteuning van nieuwsbrieven- door een 'Eigen challenge' aan te maken.



Blogger aan het woord

Lida heeft de 'schade' eens bij elkaar opgeteld. Door geen dagelijkse fles wijn leeg te drinken, bespaarde ze in 3 maanden maar liefst 720 euro! Over rendabel gesproken...


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

je je kennis over alcohol kunt testen? Op alcoholinfo.nl vind je 10 vragen waarmee je je kennis op het gebied van alcohol kunt testen. Ook vind je er een link naar een filmpje dat over 'alcohol en kanker' gaat. Interessant om eens een keer te bekijken.