Dag 31 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Pauzeren. Lekker hè?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 31

Beste Katja,

Gisteren hadden we het over die losse broeken vanwege gewichtsverlies. Slanker het volgende seizoen in kán een gunstig neveneffect zijn van pauzeren. Maar het is zeker geen garantie. Sterker nog, sommige deelnemers komen zelfs aan tijdens een alcoholpauze. Hoe dat zit, lees je vandaag.

Fijne dag!

Hartelijke groeten,

Het IkPas-teamHelp! Ik kom aan tijdens IkPas

Ongeveer een derde van alle deelnemers aan IkPas valt af tijdens hun pauzeperiode. Op weg naar een gezondere leefstijl kan een paar kilootjes kwijtraken een mooie bijvangst zijn. Maar wat als je tijdens je alcoholpauze juist aankomt? Grote kans dat je het gemis van je vaste drankje dan íéts te veel bent gaan compenseren. Voedingsdeskundige Lonneke Frantzen legt uit wat de verschillende soorten honger hiermee te maken hebben. Ook deelt ze praktische tips om de honger naar comfort food op een gezonde manier te stillen.


Lees meer
Join the club

Speciaal voor iedereen die na Pasen behoefte heeft aan een pauzeverlenging: schrijf je hier in voor een nieuwe challenge. Doe mee met een maandchallenge of pauzeer op eigen houtje -maar met ondersteuning van nieuwsbrieven- door een 'Eigen challenge' aan te maken.Blogger aan het woord

En ook blogger Renate is een langpauzeerder. Ze tikt de 80 dagen AV aan en gaat voor minimaal 100 dagen. En omdat ze het thuis van haar tieners niet te horen krijgt, zeggen wij: Renate, wat ben jij super goed bezig! #trotsopjou!


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

je op voedingscentrum.nl een korte quiz vindt met 8 vragen die je kennis checken op het gebied van afvallen? Weet jij bijvoorbeeld het antwoord op de vraag: 'Moet je koolhydraten nu juist mijden of niet als je wilt afvallen?' Doe de test hier.