Dag 34 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Pauzeren. Lekker hè?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 34

Beste Katja,

Maandagmorgen en jouw (werk)week is begonnen. Omdat je geen alcohol drinkt, ben je fris opgestaan. Een van de vele voordelen van pauzeren. Maar die maandagochtenden zagen er voorheen misschien wel eens anders uit? Wanneer je een iets te gezellig weekend achter de rug had? Voor je gevoel begin je de week dan al met 1-0 achterstand. Want alcohol & werk dat is geen goede combinatie. Je leest er alles over in de nieuwsbrief van vandaag. 

Fijne frisse maandag!

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Welk effect heeft alcohol op het werk?

Toch op zondagavond dat tweede of derde wijntje nemen, een uit de hand gelopen netwerkborrel of een collega die zich weer eens ‘ziek’ meldt op maandagochtend; we hebben op ons werk allemaal wel eens direct of indirect last van de gevolgen die het drinken van -te veel- alcohol met zich meebrengt. Welke impact heeft alcohol eigenlijk op ons werk?


Lees meer



Join the club

Speciaal voor iedereen die na Pasen behoefte heeft aan een pauzeverlenging: schrijf je hier in voor een nieuwe challenge. Doe mee met een maandchallenge of pauzeer op eigen houtje -maar met ondersteuning van nieuwsbrieven- door een 'Eigen challenge' aan te maken.



Blogger aan het woord

Tonny heeft het goed gezien: in veel van de programma's die 's avonds op tv te zien zijn, wordt alcohol gedronken. En ondertussen horen en lezen we
overal hoe schadelijk alcohol is. Hoe paradoxaal!


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

bijna 20% van de 18 miljoen alcoholisten in de Vereinigde Staten een ‘hoog presterende alcoholist’ is? Meer over de high functioning alcoholic lees je hier.