Dag 36 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Pauzeren. Lekker hè?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 36

Beste Katja,

De beruchte laatste loodjes zijn aangebroken. En je weet wat ze zeggen: die wegen het zwaarst. Hoeft natuurlijk niet, misschien heb jij niet eens in de gaten dat we al bijna aan net eind van deze challenge zijn. Voor diegenen die zo nu en dan nog een dipje ervaren, je bent niet alleen.

Zet 'em op!

PS: Behoefte aan wat aanmoedinging en extra informatie? Morgen verzorgt Martijn van IkPas weer een webinar. Komt dat zien, komt dat zien!

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Snel beter in je vel: zo doe je dat

Beter slapen, minder stress en geen gepieker. Hoe fijn zou het zijn, als je bij al deze drie voordelen een vinkje zou kunnen zetten? Een alcoholpauze helpt je deze voordelen te ervaren. Mocht het nog niet zo’n vaart lopen: op snelbeterinjevel.nl volg je gratis trainingen om zelfstandig te werken aan slaap-, pieker- of stressklachten.


Lees meer



Morgen is het webinar-tijd

Morgen is er weer een webinar. De laatste van deze challenge. Onze vaste host Martijn bespreekt weer een heleboel nuttigs over alles wat met het thema alcohol & pauzeren te maken heeft. Het enige wat jij hoeft te doen, is iets voor 20.00 uur naar IkPas Webinar te gaan en je volgt dit webinar. In de informatieve webinars bespreekt Martijn diverse onderwerpen rondom het thema alcohol. Tot morgen 20.00? 


P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden.


Link naar IkPas Webinar



Join the club

Speciaal voor iedereen die na Pasen behoefte heeft aan een pauzeverlenging: schrijf je hier in voor een nieuwe challenge. Doe mee met een maandchallenge of pauzeer op eigen houtje -maar met ondersteuning van nieuwsbrieven- door een 'Eigen challenge' aan te maken.



Blogger aan het woord

Lida blikt terug en kijk vooruit. Ze neemt je mee in haar laatste overpeinzingen.


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

knuffelen ook bijdraagt aan lekker in je vel zitten? Geef je partner, kind, broer, vriendin, hond of hamster vandaag maar eens een extra lange fijne knuffel. Daar knapt een mens van op!