Dag 38 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Pauzeren. Lekker hè?

Bekijk online

Nieuwsbrief 40 dagen geen druppel!

Dag 38

Beste Katja,

We kijken al met een schuin oog naar maandag. Want dan zit jouw 40 dagen geen druppel! challenge er officieel op. Daarom starten we vandaag met 'het leven na IkPas' thema. Welke rol krijgt alcohol in jouw leven na deze challenge?

Iets om over na te denken.

Tot morgen.

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team



Met deze tips is minderen niet lastig

Jij pauzeert. Een time-out waarin je nadenkt over de rol die alcohol in jouw leven mag spelen. Maar die pauze is niet oneindig. Hoe zorg je er straks voor dat je je bewust blijft van je alcoholgebruik? Hoe minder je daadwerkelijk?


Lees meer



Moti55: een persoonlijk traject op maat

Pauzeren doen we samen. Vanuit IkPas krijg je alle digitale ondersteuning die je nodig hebt. Ook staan we voor je klaar als je een vraag hebt. Heb jij behoefte aan extra en vooral ook persoonlijke begeleiding? Dan is Moti55 misschien wel wat voor jou. Dit is een interventie in de vorm van face-to-face gesprekken voor iedereen die worstelt met alcoholproblematiek.


Lees meer



Join the club

Speciaal voor iedereen die na Pasen behoefte heeft aan een pauzeverlenging: schrijf je hier in voor een nieuwe challenge. Doe mee met een maandchallenge of pauzeer op eigen houtje -maar met ondersteuning van nieuwsbrieven- door een 'Eigen challenge' aan te maken.



Blogger aan het woord

Renate is een heel eind op weg om de 100 dagen AV (alcoholvrij) te halen. De inschrijving voor een volgende challenge is dan ook een feit. Tot ziens Renate : )


Lees meer

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken.

Je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren.  

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt!

Wist je dat...

mensen veel regels en uitzonderingen 'verzinnen' om wel of juist niet te drinken? Je leest ze hier.