Voorspel je valkuilen‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 2 

Hoe voelt dat nou, zo'n pauze? Onwennig? Makkie? Of ben je een doorgewinterde IkPasser en weet je dat de moeilijke momenten nog moeten komen? Misschien ga je al een hele tijd sober door het leven en vind je nuchter zijn extra gezellig in januari, omdat (bijna) heel Nederland pauzeert. Hoe je ook in de wedstrijd zit; samen houden we het vol.

Vergeet je trouwens niet in te loggen op je dashboard? Dankzij de badges blijf je extra gemotiveerd. Om je scherp te houden, kun je een beloning instellen. Houd je eyes on the price en je komt er wel. Maar natuurlijk kun je het ook op je eigen manier doen: een collage maken, je doelen tekenen, een schema opstellen en aan de muur hangen...

PS: Inschrijven kan de hele maand. Vertel het verder!

Doe mee met IkPas!

Alcohol: een behoorlijk oud goedje

Van een simpel glas bier of wijn tot de meest ingenieuze cocktail: met een assortiment van honderden soorten alcoholische drankjes kunnen we gerust zeggen dat de keuze reuze is. Dat was duizenden jaren geleden wel anders. Zo dronken onze voorouders duizenden jaren geleden bij voorkeur mede, een drank gemaakt van honing.

Lees meer
IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?

Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.

Niet zwichten voor trek: voorspel je valkuilen

Onderzoek naar goede voornemens laat zien dat de meeste voornemens na twaalf dagen sneuvelen. En omdat IkPas nu eenmaal geen twaalf dagen, maar de hele maand januari duurt, is het volhouden van deze challenge niet voor niets best een...inderdaad: uitdaging. Gelukkig zijn er verschillende manieren om jezelf te wapenen tegen de moeilijke momenten. Door bijvoorbeeld je valkuilmomenten te voorspellen.

Lees meer

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

je mentaal en fysiek fitter voelen en bewustwording de twee belangrijkste beweegredenen zijn om mee te doen aan IkPas?

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo