Ontwenningsverschijnselen?‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Bekijk online

Nieuwsbrief Dry January

Dag 3 

Dag 3! Nog een '1' erachter en je bent er. Of is dit een te optimistische gedachte? We zijn benieuwd hoe jij deze eerste sobere dagen ervaart. Laat het ons vooral weten als je daar behoefte aan hebt. Stuur een e-mail of laat van je horen op onze socials.

Sinds 1 januari zijn er nog een paar duizend mensen op de rijdende trein gestapt. Welkom en fijn dat ook jullie de uitdaging aangaan om de hele maand januari geen alcohol te drinken. Ken je nog iemand in je omgeving die ook wil ervaren hoe het is om een maand bewust geen alcohol te drinken? Meedoen kost niets en levert alleen maar winst op. Hij of zij kan zich nog de hele maand inschrijven

Veel succes en tot morgen.

Hartelijke groeten,

Het IkPas-team

Log in bij IkPas

Ontwenningsverschijnselen

Was je voorheen gewend om meerdere keren per week of dagelijks een glas of meerdere glazen alcohol te drinken, dan zou je met name aan het begin van je pauze last kunnen hebben van (lichte) ontwenningsverschijnselen. Welke verschijnselen dit kunnen zijn en hoe je hiermee omgaat, lees je hier.

Lees meer

Kijk en doe mee met IkPas Live

Iedere donderdag om 20.00 verzorgt Martijn Planken -alcoholpreventiedeskundige en campagneleider én een van de oprichters van IkPas- een aflevering voor IkPas Live (een webinar). Het enige wat jij hoeft te doen, is iedere donderdag iets voor 20.00 uur naar IkPas Live te gaan en je volgt het webinar. In de informatieve webinars bespreekt Martijn diverse onderwerpen rondom het thema alcohol. Tot aanstaande donderdag 20.00?

P.S: Als je een vraag hebt voor Martijn, dan stuur je deze naar live@ikpas.nl. Martijn probeert alle vragen te beantwoorden.

IkPas Live op YouTube
IkPas: Hoe werkt mijn dashboard?


Heb je vragen over de werking van de IkPas-website en het gebruik van het dashboard? Misschien worden in dit filmpje al je vragen beantwoord.


Blogger aan het woord

Dit is Linda. Een van de Dry January bloggers en vloggers. Aan haar de eer om deze maand af te trappen. Ondanks haar eigen verjaardag in januari en andere gezelligheid gaat Linda er vol voor. 

Lees meer

@Ikpasnl

Volg ons op Instagram

Instagram
Volg ons

Wist je dat...

het woord alcohol is afgeleid van het Arabische Al-Kuhl?

Hulp nodig?

Heb je vragen over je eigen alcoholgebruik of dat van een ander? Wil je meer informatie over alcohol(verslaving) of zoek je informatie over cijfers en wetgeving?

Je kunt op verschillende manieren onze hulp vragen:

Bekijk ook eens de website van allesoverdrinken.nl of Alcoholinfo